Over ons

Bij SEEK, jouw toekomstige Personal Training Studio, helpen wij je op een effectieve, motiverende en veilige manier te werken aan jouw gezondheid en het behalen van je doelen. Een persoonlijke aanpak is hierin wat ons betreft essentieel. Samen met jouw ervaren trainer stel je een duurzaam plan op waarin een gezond leven en resultaat voorop staan. Geen “wordt slank in 10 weken” programma’s waarin je 10 kilo afvalt, om vervolgens 6 weken later weer op je oude gewicht te zitten: houdbaar resultaat, trainen met plezier en een gerichte aanpak, dat is waar wij voor staan!

Ons team

 

Ons team bestaat uit professionals met ieder zijn/haar eigen academische achtergrond om jouw kwaliteit van leven te verbeteren.

Tom van Wijk

“Words may inspire but only action creates change”

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Tom en ik sta voor jou klaar om samen met jou je doelen te bereiken.

Van kleins af aan ben ik al bezig met sport. Zelf heb ik allerlei verschillende sporten beoefend en daar ook training in gegeven, maar de laatste (>9) jaren  heb ik in de Strength & Conditioning mijn plek gevonden. Ik heb een passie voor alles wat met beweging te maken heeft en heb er mijn missie van gemaakt om anderen te helpen inzicht te krijgen in een optimale levensstijl. Doelen stellen en deze op een duurzame manier behalen, genieten van het bewegen, het beginnen met actief worden, dat vlammetje opnieuw doen aanwakkeren en/of all-round gezonder worden, kom maar op!

Ik heb zelf meerdere kampioenschappen in de krachtsport Powerlifting gedaan en anderen hierin gecoacht. Daarnaast heb ik atleten uit verschillende sporten mogen trainen met als uitgangspunt: sterker, atletischer en bullet-proof te worden. Maar wat je doel ook is, met een gericht oog kijk ik naar wat jij nodig hebt. Zo hebben inmiddels honderden mensen onder mijn begeleiding hun doelen weten te bereiken.

Trainen gaat niet enkel om resultaat behalen… als je het mij vraagt… De combinatie van sterker worden, genieten van het sporten, keihard werken, je niet schuldig voelen als je je een keer niet 100% aan het programma kan houden (we zijn allemaal mensen, laten we kijken naar wat we wél kunnen doen!) en vooral plezier hebben in wat we aan het doen zijn, dat is waar ik naar streef!

Heaven-Leigh Essers

“If you think you can or can not, you are always right.”

Hi! Mijn naam is Heaven-Leigh, leuk dat je er bent!
Ik ben geboren en opgegroeid in Maastricht en opgegroeid met allerlei verschillende sporten.

Een aantal jaar na mijn topsport carrière (waarbij krachttraining altijd een onderdeel was) ben ik naar Amsterdam verhuisd om te studeren. Hier heb ik krachttraining verder ontdekt en werd er voor mij bevestigd dat het zoveel meer voor je kan betekenen dan het ‘typische’ beeld dat men van deze sport heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me meer en meer hierin ben gaan verdiepen.

De afgelopen jaren heb ik mijn kennis van alle elementen die met het menselijk lichaam en trainen te maken hebben vergroot, heb ik in verschillende sportscholen mensen geholpen met het behalen van hun doelen en zelf meerdere wedstrijden in het Powerliften gedaan. En inmiddels weet ik: er zijn nog zoveel anderen die ik vanuit mijn kennis en ervaring kan begeleiden naar hun persoonlijke doel.

Het is mijn passie om je te laten groeien en te laten voelen waar je zowel fysiek als mentaal toe in staat bent. Ik support en begeleid je in jouw persoonlijke weg richting een gezonde(re) levensstijl. Want in mijn ogen bestaat er geen ‘one size fits all’. Samen gaan we de zoektocht aan door aan de juiste knoppen te draaien om jouw meest optimale levensstijl te bereiken. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.