PERFORMER

Wil jij?

⤷ spiermassa en kracht opbouwen;

⤷ je houding verbeteren;

⤷ je energie boosten;

⤷ én iedere dag optimaal presteren?

Wil jij?    

⤷ spiermassa en kracht opbouwen;
 je houding verbeteren;
 je energie boosten;
 én iedere dag optimaal presteren?

 

Dan is het Performer programma de juiste match voor jou!

Op een efficiënte manier gaan we in onze privé studio aan de slag met jouw gezondheid en maken we jouw lichaam bullet proof zodat je de hele dag optimaal kunt presteren en je je (werk)dag vol energie voortzet.

Het Performer programma is erop gericht om op een wetenschappelijk onderbouwde manier je lichaam zo veerkrachtig mogelijk te maken door het opbouwen van spiermassa en kracht, pijntjes en blessures te voorkomen/verhelpen, je houding te verbeteren en je energie te boosten.

Dan is het Performer programma de juiste match voor jou!

Op een efficiënte manier gaan we in onze privé studio aan de slag met jouw gezondheid en maken we jouw lichaam bullet proof zodat je de hele dag optimaal kunt presteren en je je (werk)dag vol energie voortzet.

Het Performer programma is erop gericht om op een wetenschappelijk onderbouwde manier je lichaam zo veerkrachtig mogelijk te maken door het opbouwen van spiermassa en kracht, pijntjes en blessures te voorkomen/verhelpen, je houding te verbeteren en je energie te boosten.

Personal Training

 1, 2, 3 of 4x per week een 1-op-1 training met je coach;
⇾ Ruime openingstijden, waardoor trainingen altijd in je agenda passen (ook als je zakelijk veel reist);
⇾ Persoonlijke voedingsbegeleiding passend bij jouw doel;
⇾ Op maat gemaakt trainingsschema passend bij jouw doel;
⇾ Lifestyle coaching;

⇾ Frequente metingen die passen bij jouw doel (Huidplooi vetmeting, bloeddruk, hartslagmetingen, voortgang foto’s, etc);
⇾ Direct contact met je coach voor vragen/advies (ook buiten je trainingsuren);
⇾ Online coaching als je op reis bent;
⇾ Handdoeken service;
⇾ Coffee/Tea/Fruit on the house.

Weet je nog niet hoe vaak je wil trainen en wil je dat we met je meedenken? Geen probleem! Plan dan een vrijblijvende intake in.

Weet je nog niet hoe vaak je wil trainen en wil je dat we met je meedenken? Geen probleem! Plan dan een vrijblijvende intake in.

Resultaten

Welke resultaten behaal je met het Performer programma:

✔︎ Lichamelijke verandering: spiermassa opbouwen, sterker worden en vetmassa verliezen, allemaal afhankelijk van wat er voor jou nodig is;
✔︎ Boosten van je natuurlijke testosteronniveau;
✔︎ Beter en sneller herstel; dit merk je tijdens de trainingen, maar ook in het dagelijks leven, je slaapkwaliteit en de mogelijkheid om te ontspannen;
✔︎ Door specifieke spierversterkende oefeningen werken we aan je houding en postuur. Resultaat: minder last en pijn door het vele zitten of lange (werk)dagen. Heb je bijvoorbeeld een zwakke rug of last van je nek? We got you!

Wist je dat?

Krachttraining is voor mannen cruciaal om het testosterongehalte op een natuurlijke manier zo hoog mogelijk te houden. Een te laag niveau van dit hormoon kan leiden tot klachten als verminderde spiermassa en -kracht, een verlaagd libido, verminderd concentratievermogen, haaruitval en lusteloosheid. Met het Performer programma zorgen we er door middel van training, voeding en herstel voor dat onder andere dit testosteronniveau op peil blijft. Een gebalanceerd, veerkrachtig, sterk en energiek lichaam is hiervan het resultaat om de hele dag optimaal te presteren.

We zien je graag in onze studio om vrijblijvend én met een lekkere kop koffie
te bespreken hoe wij jou kunnen helpen!

We zien je graag in onze studio om vrijblijvend én met een lekkere kop koffie te bespreken hoe wij jou kunnen helpen!